Az ősz közeledtével – hosszú nadrág modellek

Az ősz beköszöntével mindenki lecseréli ruhatárát kissé melegebb darabokra, így van ez a nadrágokkal is, hiszen a kedvenc rövidnagrádok a polcra kerülnek, míg a hosszú szárú modellek ismét az utcákat róják. Az Alpha idén ősszel is tud nekünk néhány újdonsággal szolgálni a hosszúnadrág kínálatában. Nézzük, mire számíthatunk az új kollekcióban.

AI TAPE Pant

Az AI TAPE modellek mindegyike az Alpha Industries feliratú széles szalaggal dekorált darabok. Ennél a nadrágnál is végigfut hosszában a szárakon a felirat. Érdemes ennél a modellnél a méretedhez képest egy-két számmal nagyobbat választani, mert igen szűk fazon.  A nadrágon két hatalmas oldalzseb található, a megszokott első kettő és hátsó két zseb mellett. A nadrág mindkét szára gumírozott, divatos megoldás. A derékrész gombbal és cipzárral záródik. Dark olive színben kapható.

AI TAPE PANT

Airman Pant

Trendi, vagány, stílusos. Mit mondhatnánk többet erről a nadrágról. A pilóták által viselt ruhadarabokhoz hasonlóan a felső részen bővebb, a térd alatti résztől kifejezetten szűk szabásvonalú  modell. A nadrágon több zseb is található, oldalán hatalmas térképzsebek kerültek, melyekben rengeteg használati és személyes tárgyat tudunk elhelyezni és kényelmesen magunkkal vinni. Az Alpha logója érdekes módon a nadrág bokarészére került, ezzel is egyedivé téve ezt a modellt.

Airman Pant

Airman Vintage Pant

Ennél retróbb és autentikus nadrág kevés van az új modellek között, hiszen direkt avult hatást akartak elérni a tervezők a színválasztással és a nadrágon található “stoppolásra” emlékeztető varrásokkal. Karcsúsított modell, melynek lábszára gumírozott. A nadrág ülepén megerősített varrás található, mindez az Alphánál már megszokott minőséget igazolja. Strapabíró, időtálló anyag és varrás, ez jellemzi ezt a modellt is.

Airman Vintage Pant

Camo Pocket Pant

100% pamutból készült hosszú nadrág, melynek viselését a tavaszi, őszi időszakban javasoljuk. A cool dizájn magáért beszél. A nadrágon hat darab zseb található, az első kettő a derékrésznél elhelyezve hagyományos kialakítású, míg a térdekhez közeli, illetve a két hátsó zseb mély, így ezek kiválóan alkalmasak személyes tárgyaink, horgász, vadász felszerelésünk kisebb darabjainak tárolására. Az oldalzsebek és a hátsó zsebfedők camo mintázatú anyagból készültek, jól kiemelik a nadrág alapszínéből ezeket az elemeket.

Camo Pocket Pant

Rover Nasa Pant

Ezüst színhatású anyaga és a derékrész alatti oldalvarrásban megbújó vastag szalagon végigfutó NASA felirat teszi igazán érdekessé a ROVER NASA PANT modellt. A gumírozott lábszárak, a szűk szabás a fiatalos, trendi megjelenést biztosítja, míg az oldalszárakon lévő két hatalmas térképzseb és a hátsó részen elhelyezett további két nagyméretű zseb a praktikumot szolgálja. A piros felvarrón lévő Alpha logó a boka környékére került, ezzel is egyedivé varázsolva a nadrágot.

Rover NASA Pant

Még több hosszú nadrágot webáruházunkban találsz, kattints ide a kínálat megtekintéséhez —- >>>NADRÁGOK