2020 tavaszi újdonságok

Mivel is kezdhetnénk az új évet, mint a tavaszi kollekció néhány újdonságának bemutatásával. Az Alpha Industries a korábban megszokott stílust meghagyva, néhány régebbi modell újragondolt változatával rukkolt elő ismét. A hagyományos military vonal mellett, a kicsit lazább, lezserebb utcai viselet került előtérbe. Mai cikkünkben a tavaszi dzsekik kínálatából szemezgettünk, méghozzá az MA-1 klasszikusának feldolgozásaiból mutatunk néhányat.

MA-1 TT HOOD NASA

Mint azt már jónéhány Alpha rajongó megtapasztalhatta, az MA-1 TT Hood típusú dzsekijénél, ez a modell igazán extra vékony, könnyű anyagból készült. Az előző variációtól annyiban különbözik a NASA megjelölésű változat, hogy több, színes felvarróval dekorálták a dzsekit, a NASA Aries küldetésének és az Enterprise űrhajó útjának állítva ezzel emléket. A dzsekik erős, kontrasztos színekben készülnek. A kapucnin végig futó hatalmas NASA felirat tovább erősíti a modell futurisztikus hangulatát.

MA-1 TT Hood NASA

MA-TT HOOD DEFENSE

Kiváló légáteresztő képességű MA-1 TT HOOD modellen végzett változtatás alapján készült el a DEFENSE dzseki. Kellemes viselet, mely a tavaszi időjárás szeszélyeitől védi meg igazán viselőjét, hiszen jól ellenáll az esőnek és a szélnek. A fehér és az iron grey színű darabok esetében jól kihangsúlyozott, kontrasztos színekkel látható a hatalmas Alpha Industries felirat, mely a kapucniról kiindulva, egészen a hátközépig ér. A military stílust kedvelőknek olive és woodcamo színekben is elérhetővé tették a DEFENSE dzsekit, ezeknél a modelleknél is hangsúlyos a felirat, de nem hivalkodó.

MA-1 TT Hood Defense
MA-1 TT Hood Defense

MA-1 TT HOOD CUSTOM

Az előbbi két modellhez hasonlóan, az alapdzseki az MA-1 TT HOOD volt, így a kapucni itt sem hiányozhat a könnyű dzsekiről. Egyébként pont ez a rész tűnik fel igazán a kabáton, hiszen eltérő színnel készült, mint a dzseki alapszíne és egy felirat is végigfut a kapucni szélén. Egyébként további feltűnő részlet nincs is ezen a dzsekin, a felvarrók is beleolvadnak az alapszínbe.

MA-1 TT HOOD CUSTOM

Bármelyik modellt választod, biztos lehetsz abban, hogy a tavaszi szeszélyes időjárásban nem fogsz ázni-fázni. Nézd meg kínálatunkat: DZSEKIK