59-19: Mit rejtenek a számok?

Az Alpha Industries alapításának 60. évfordulója alkalmából nemcsak a 60. Anniversary kollekció darabjai készültek el, hanem a 59-19 számú kapucnis pulcsi is. Ennek a modellnek az egyedisége a feliratozásban rejlik, hiszen a cég fennállásának dátumát örökíti meg sárga hímzésű díszítéssel. Az 1959-ben alapított Alpha Industries 2019-ben is ugyanolyan lendületesen halad előre, mint a kezdetekkor. Nem engedni elfeledni azt, hogy honnan indultak. Egy Knoxville-i üzem az USA, Tenessee államából, ahol kis katonai beszállítóként MA-1 dzsekik gyártásával kezdődött minden. Ma pedig már a világ számos országában jelen lévő cégről beszélhetünk, mely minden évszakban valami újjal rukkol elő, bár a hagyományaihoz mindig hű marad.

Az 59-19 Hoody kapucnis pulcsija az eddig megtett utat jelképezi. Az Alpha mindig is törekedett a hagyományos katonai stílus megőrzésére, azonban az új technológiákban is úttörőként tör előre, ezért lehetséges, hogy ennél a pulóvernél alkalmazott “Molten Brush” technológiának köszönhetően a legkisebb pamutszálak is olyan helyzetbe kerülnek, hogy melegséget, puhaságot biztosítanak, így még kényelmesebbé teszik a pulóver viselését.

59-19 Hoody

Három féle színben vásárolhatjuk meg ezt a modellt, fehér, fekete és new navy árnyalatok közül választhatunk. Valamennyi ruhadarabon a hímzés megegyező színű, és a szöveg is egyforma.

Az Alpha kapucnis pulcsijainál megszokott megerősített varrás, a bal karon található ceruzazseb, a piros RBF szalaggal itt is megtalálható, azonban a kenguru zsebről ennél a modellnél lemondtak a tervezők. A kapucni dupla anyagból készült, kiváló a tartása és melegen tartja viselője fejét szeles időben is.

Szavakkal nehéz leírni, hogy milyen puha és kellemes viselet, úgyhogy inkább gyere és próbáld fel Váci úti üzletünkben és érezd bőrödön a pulcsi melegségét. Hidd el, később már le sem akarod majd venni, mert az otthon melegét juttatja eszedbe. Webáruházunkban itt vásárolhatod meg mindhárom színben —>>> 59-19 Hoody