Bélés vagy kabát?

Beköszöntött a tavasz, rügyeznek a fák, a madarak is boldogan csiripelnek, mi pedig elrakjuk a téli ruhákat a gardróbba, hogy elővegyük a tavaszi darabokat. Köztük a tavaszi dzsekit is, ami megvéd bennünket a szeles időben, mikor a pulcsi még kevés, de a téli kabát már melegnek számít.

Na de nézzük, miért fogalmazódott meg a címben feltett kérdés és vajon mi rá a válasz?

Az Alpha a téli kabátok bélésének mintájára, haladva trendekkel két olyan modellt is készített, melyek hasonlatosak a bélésként használt belsőkhöz, mégis önállóan hordhatóak, tavaszi kabátként.

Az ALS Jacket olyan könnyű, vékony dzseki, melynek steppelt varrása és fazonja miatt olyan hatása van, mintha inkább lenne bélés, mint kabát. De ne higyjünk a látszatnak. Ez a dzseki egy teljes értékű kabátnak felel meg, hiszen 100% nylon anyagból készült, mely tökéletes hűvösebb estéken, Kiválóan megőrzi testünk melegét, állógalléros nyakmegoldása a kabát elején végig cipzározott, így melegen tartja a nyakunkat a csípősebb tavaszi reggeleken. Mindkét csuklón és a mellkasi részen zsebek találhatóak, melyek cipzárral záródnak. További két hatalmas zseb található a kabát elején, melyben sok személyes tárgy elhelyezhető. Megerősített varrása stapabíróvá teszi a dzsekit, black, olive és replica blue színekben kapható webáruházunkban.

ALS Jacket
ALS Jacket


Az ALS Liner modell méginkább egy belső bélésre emlékeztethet, hiszen ennek a kabátnak az egyik funkciója valóban ez. Az M-65-ös dzsekidbe simán beleillesztheted a téli hónapokban, tavasszal azonban kivéve a kabátból önállóan viselheted.

ALS Liner

Vízálló és jól tartja a hőt, így a tavaszi változékony időjárásban jó szolgálatot tehet. A csuklókon rugalmas passzé található, míg a zsebek és a gombolás mentén díszítő szalaggal erősítették meg a varrást. Black, khaki és olive színekben található meg webáruházunkban. Ne feledd, ha ezt a dzsekit választod két legyet ütsz egy csapásra, hiszen lesz egy jó kis tavaszi kabátod, és egy téli kabát alatt viselhető bélésed is.

Teljes tavaszi kabát kínálatunkat itt találod –>> TAVASZI KABÁTOK

Az Alpha Industries kínálatában többféle modell közül tudsz válogatni, akciónk keretében ráadásul a most vásárolt dzsekik mellé egy Basic-T pólót is kapsz ajándékba. Neked csak a színt és méretet kell kiválasztani és már csomagoljuk is megvásárolt kabátod mellé.