Egy Alpha dizájner 24 órája

Gondoltál már arra, hogy kik azok, akik az Alpha kollekcióit tervezik? Vajon mennyire áll közel hozzájuk a military stílus, mely a cég eredeti koncepciója volt? A TheIdleMan.com stílusmagazin interjút készített Ben Birkl tervezővel, így néhány kulisszatitkot is megtudhatunk arról, hogyan telik egy napja az Alphánál.

Ben Birkl

Az Alpha MA-1 bombázó dzsekije már több mint 50 éve uralja a repülős kabátok piacát. Egy új tervezőre igen nagy nyomás nehezedik, hogy megfeleljen a márka hagyományos stílusának és mégis valami olyan újat mutasson, ami a vásárolók számára is elfogadható. Ben Birkl szembenéz a kihívásokkal és az új kollekciók tervezésénél az alapmodelleket és az új trendeket próbálja ötvözni. De vajon hogyan telik egy munkanapja?

Ben – Reggel 7 órakor kelek fel, megsétáltatom a parkban a kutyámat, majd egy kávéval felfrissülve átolvasom a híreket, megnézem a Facebook és Instagram fiókokat.

TheIdleMan – Mi az első dolgod, amikor beérsz a munkahelyedre?

Ben – KÁVÉ!!!

TheIdleMan – Hol töltöd a napod nagy részét?

Ben – A rajzasztalnál és a számítógépemnél.

TheIdleMan – Hol tudsz inspirációt gyűjteni?

Ben – Szerte a világon a különböző utcai stílusok, a Facebook csoportok és különböző Instagram profilok alapján inspirálódom.

TheIdleMan – Melyik a kedvenc modelled?

Ben – A világos rózsaszín MA-1 kabát!

TheIdleMan – Mik a további tervek az új kollekciók esetében?

Ben – A könnyű anyagok használata, még férfiasabb stílus a női vonalon is, és még több szuper menő dzseki megtervezése.

Forrás: TheIdleMan.com

Sok sikert kívánunk a tervezéshez és reméljük, hogy az Alpha megtartja a korábbi irányvonalat, mely a férfias, kényelmes és minőségi ruhadarabok gyártására koncentrál. Egy tipp, hogyan tudsz egy MA-1 dzsekivel is mindig alkalomhoz illően öltözködni? Válassz egy fehér pólót és a kedvenc dzsekid, majd a nadrágok és cipők váltogatásával mindig változatos stílusban tudsz megjelenni.