Elengás vagy laza? – válogatás a női modellekből

Az Alpha női modell kínálata egyre szélesebb skálán mozog. A tervezők minden típusra gondoltak, így a kabátok, dzsekik, nadrágok, pólók és szabadidőruházat között is találhatóak női modellek. Sok esetben a klasszikus fazonú dzsekik új színáranyalatai, karcsúsított változata került kialakításra a női ruhadarabok esetében, azonban találunk a kollekcióban olyan darabokat is, melyeket már kifejezetten a női vásárlók számára készítettek el.

Az MA-1 TT Coat és a Long szintén egy szép megoldása az ikonikus MA-1 modell továbbfejlesztésének, hiszen a felső rész szinte teljes mértékig megmaradt az eredeti stílusban, mely egy hosszított és karcsúsított alsó részt kapott. Ezek a modellek akár egy elegáns vacsorához is felvehetőek. Nem kell kedvenc stílusunkat feladnunk, még akkor sem, amikor egy komoly üzleti vacsorára érkezünk.

Az MA-1 LW PM Long modellje igazán hosszított fazonú, ami a hűvösebb tavaszi estéken jó szolgálatot tesz, ha miniszoknyát viselünk. Nőies, karcsúsított modell, mely sejteti viselője csodás alakját.

Különleges darabok is kikerültek a tervezők kezéből, mint például a hímzett vagy csillogó strasszokkal kirakott dzsekik. Az MA-1 alapmodellt megtartva készült el a Souvenier dzseki, mely nemcsak kellemes színáranyalataival, hanem a különleges cseresznyevirág hímzéssel is kiegészül. Korábbi cikkünkben már írtunk a japán Dragon dzsekikről, melyekre emlékeztet a Souvenier modell.

Az MA-1 Flowerprint és Jungle dzsekik különlegessége az anyagválasztásban rejlik. A mai trendeknek megfelelő mintázatokat használva lehetünk igazán divatosak és mégis a kedvenc, megszokott fazonú kabátunkat viselhetjük. Szintén hasonló érzést nyújt viselőjének az MA-1 Starry modellje, mely egyszerű színekben kapható, de az apró csillogó strasszoknak köszönhetően, mégis egyedinek ható darab, mely az esti buliban is megállja a helyét.

Jungle
Starry

A női modelleket webáruházunkban itt találod: NŐI ALPHA RUHÁZAT