Elnyűhetetlen – valódi és műbőr kabátok

Az Alpha Industries bőrkabát kollekciójában találhatunk eredeti birkabőr felhasználásával készült pilótadzsekit éppúgy, mint kedvező áru műbőr bombázó dzsekit.  A bőrkabátok mindegyikének sajátossága, hogy kellemes tapintásúak, jó vízlepergető képességűek, valamint vegyileg tisztíthatók.

A legizgalmasabb darab a valódi marhabőrből készült MA-1 VF Flying Tigers Leather bőrdzseki. Könnyed súlya miatt hosszabb ideig sem kényelmetlen viselet, főként +15 és -5 fok között érdemes használni. 

A kabát hátulján A Flying Tigers csapatának emléket állító felvarró található. A legendás pilóták a II. világháborúban segítették az amerikai hadsereget. Az Alpha által készített modell modern formájában állít emléket a hős repülősöknek.  A dzseki a katonai ruházat stílusát és sokoldalúságát ötvözi. Vízlepergető réteggel is bevonták a kabát anyagát, időben sem kell áznunk-fáznunk. A dzseki Slim Fit, azaz szűk szabású, ezért érdemes egy mérettel nagyobbat választanod.  

MA-1 VF Flying Tigers Leather

Azok számára, akik inkább egy kedvezőbb árú, de mégis strapabíró bőrkabátot szeretnének viselni, ajánljuk a műbőrből készült modelleket.

A B3 FL az ikonikus B-3 bombázó dzseki műbőr változata. Az eredeti dzsekit 1943-ban tervezték a pilóták számára, akik a hideg időjárási viszonyok között olyan kabátot szerettek volna viselni, mely nem akad be a repülőgép fülkéjében semmibe, mégis jó melegen tartja őket nagy magasságokban is. A második világháborúban Európa égboltján a B-17-es és a B-24-es repülők pilótái használták a B-3 dzsekiket, mivel gyakran 8-9 órán keresztül repültek túlnyomás nélküli kabinokban, ahol a levegõ hőmérséklete minuszokban volt mérhető. A kabáton belüli irha bélés szolgálta, hogy a meleg levegő bent maradjon, míg a katonák által leadott izzadság felszívódjon.

B3 FL

Ez a kabát évtizedek óta kedvelt, úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból. Minőségi műbőrből készült, igazi finom megmunkálás, mely az Alpha aprólékos és gondos tervezésének, kivitelezésének köszönhető.

A kabáton kettős állógallér található, így sálra sem lesz szükségünk, hisz ezáltal nyakunk is véde marad. Alul szintén összehúzható kis övekkel, hogy derekunknál se fújjon be a szél. Barna, deep brown, fekete/fekete, és fekete/fehér variációkban vásárolható meg webáruházunkban.

A női vásárlók számára az Alpha kifejlesztette a B3 FL női változatát, mely hosszított, térdig érő, karcsúsított fazonú kabát. A fekete műbőrhöz kiválóan passzol a kontrasztos fehér irha bélés. Kabáton nagyméretű kapucni található, melynek szegélye szőrmés. Elegáns viselet, a leghidegebb téli időben is kiválóan megvédi viselőjét az időjárás viszontagságaitól.

B3 FL Coat Wmn