Havas hegyek között is N3B

Sűrűn jársz kirándulni, síelni a havas hegyekbe? Tudtad, hogy Ausztriában már novemberben lavinaszezon van? A tél hozzánk is hamarosan beköszönt, érdemes előre gondolkoznod és már most beszerezned egy igazán meleg , vastag téli kabátot.

Az Alpha Industries az amerikai hadsereg kiszolgáló személyzetének tervezte először a hosszú, bélelt, időjárási viszontagságoknak jól ellenálló kabát modelljeit. Aztán az idők során, ahogyan nyitottak a lakossági piac felé, egyre újabb és újabb, modern technológiával készült ruhadarabok kerültek gyártásra. Az N3-B alap modellje is többféle változatban elkészült már. Ezek közül az N3-B R típust mutatjuk most be.

N3-B R

DuPont vízlepergető anyagával ez a kabát strapabíró, jól ellenáll a nedvességnek. A magasan záródó cipzár, prémes kapucni, dupla belső bélés és a derékban szorosan összehúzható zsinór segít melegen tartani viselője testét, akár a legvadabb mínuszokban is.

N3B R

Az R modell kissé fényes csillogású anyagból készült, háromféle szín közül választhatunk.

A kabáton található cipzárak húzó része, a ceruzazseb, valamint a kabát bélése is világos szürke színű, eltérően a hagyományos Alpha narancssárga borítástól. A kapucni tetején egy széles szürke csík húzódik.

N3-B R

PPS N3-B

A PPS N3B kabát ötvözi a klasszikus N3B katonai dzsekik szín és formavilágát a modern, fiatalos dizájnnal. A parkát a szőrme szegélyes, prémes kapucni kiválóan kiegészíti. A szőrmeszegély lecsatolható. Az élénksárga cipzárhúzók igazán trendi hatásúak. A kapucni a rajta lévő cipzár segítségével szétnyitható, így a kabát hátulján szétteríthető.

PPS N3-B

Érdekessége, hogy a karok végén eltérő színű cipzárakkal szabályozható a kabát ujjának mérete. A mellkason dupla cipzáras záródást találunk, melyen szintén cipzáras kis zsebek is kerültek és ezen felül még gombokkal is tudjuk tovább szabályozni milyen meleg legyen a kabáton belül.

A női vásárlókról sem feledkezett meg az Alpha a kabát tervezésekor, hiszen öt féle színben, karcsúsított fazonú női modelleket is megvásárolhattok webáruházunkban.

PPS N3-B WMN