Hideg őszi napokra egy vastag pulcsi is elég

A hideg beköszöntével előkerülnek a hosszú ujjú pulcsik is a szekrények mélyéről. Egy kellemesebb ősz végi napon akár még a vastag anyagú kapucnis pulóver is elég, hogy jól érezd magad a természetben. Az Alpha őszi/téli kollekciójában mindig készítenek a tervezők újabb pulóver modelleket. És habár az alap koncepció megmarad (fazon, anyag, minőségi varrás), mégis friss, lendületes újdonságokkal tudnak előrukkolni.

2Tone Rubber Hoody

A fekete pulcsit igazán feldobja az elején található különleges 3D hatású felirat, mely narancs és szürke színek keverékéből áll össze. A pulóver elején kenguru zseb található, a fekete színtől eltérő narancssárga cérnával varrva. A kenguruzseb kényelmes, hidegebb időben jó melegen tartja kezeidet, míg máskor eltárolhatsz benne néhány apróságot, mobilodat.A 2Tone Rubber Hoody derék és csukló részét rugalmas pántok húzzák össze, így a pulcsi alá nem fúj be a szél. A kapucni belseje eltérő, nyomott mintás anyagból készült, vastag zsinórral tudod fejformádhoz igazítani. Szeles időben ennek még nagy hasznát veheted. A pulóver bal ujján ceruzazseb és az ikonikus RBF szalag is megtalálható.

2Tone Rubber Hoody

Scuba Zip Hoody CW

Oda vagy a vastag pulcsikért? A belül szőrmés, olyan vastag akár egy télikabát, úgyhogy a Scuba Zip Hoody CW pont neked való. Elől végig cipzáras modell, így könnyedén tudod le- és felvenni. A fekete és dark olive színekben kapható cipzáras pulcsi belseje eltérő színű, a feketéhez fehér szőrme bélés, míg a dark olive-hoz kávébarna belső passzol. Vastag passzérész a derékon és az ujjvégeken benntartják a meleget a pulóver belsejében. Elején két ferdevágású, patenttal záródó zseb található.

Red Stripe Hoody

Egyszerű, hagyományosnak mondható alapmodellből készült a Red Stripe Hoody kapucnis pulcsi. Az elől kenguru zsebbel ellátott, bal karján pedig az elmaradhatatlan ceruzazsebbel és RBF szalaggal kiegészült modell érdekessége a kapucni mintázatában rejlik. Hangsúlyos, a kapucni középvonalában lévő vastag színes csíkban az Alpha Industries felirat látható, akkor válik igazán feltűnővé, amikor fejedre teszed a kapucnit. Dark green alapon narancssárga csíkkal, fehér fekete csíkkal, fehér piros csíkkal, fekete fehér csíkkal és szürke piros csíkkal kapható webáruházunkban. Érdekességként készült egy gyerek modell is, mely fekete alapon piros csíkkal egészül ki.

Red Stripe Hoody