INJECTOR III újdonságai

Az Injector III nagy kedvenc az Alpha modellek között. A bombázó dzsekik egyik leginkább autentikus változata, melynek igényes kidolgozása, prémes gallérja nagymértékben emlékeztet az amerikai hadsereg pilótáinak repülős kabátjára. Az Alpha tervezői további extra kiegészítőkkel turbózták fel a dzsekit, így lett néhány újabb variáció, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő változatot.

INJECTOR III

16 féle szín és mintaváltozatban kapható az Injector III dzsekije. Olyan különleges színváltozatban is megvásárolható, mint a vintage brown, mely a régmúlt időket idézi, a chocolate chips, aminek a neve alapján egy csokis, cuki csodára számítanánk, azonban ez a modell inkább egy kőkemény terepminta, melyet az álcázáshoz használnak. A flame orange, a mauve és a deep maroon a fiatalos lendületet, a különleges megjelenést biztosítja viselőjének.

Injector III

INJECTOR III PATCH

A klasszikus B-15 dzseki továbbfejlesztett változata. A testhezállóbb szabásnak köszönhetően divatosabb, modernebb megjelenést biztosít. A prémes gallér télen is melegen tartja viselőjét, amihez a duplán steppelt bélés is hozzájárul. Eső és a hideg szél ellen is védve leszel, a külső vízlepergető anyagnak hála. A különbség az alapmodell és a Patch széria között a sok felvarró, melyek elszórva találhatóak a kabáton több helyen.

Injector III Patch

INJECTOR III AIR FORCE

Az Air Force modelljére szintén elhelyeztek felvarrókat, de a leghangsúlyosabb mégis a 77. Repülőszázad jelvénye, az, amelyen a négy ász szerepel. Emelett izgalmas kis kiegészítő a headset elvezetésére kialakított szövet felvarró. Három kellemes színárnyalatban kapható ez a kabát, dark green, new navy, speed red.

Injector III Air Force

INJECTOR III CUSTOM NŐI

Nőies, mégis az Injector alapkoncepcióját megtartó kabátot vehetünk magunkra, ha ezt a modellt választjuk. A felvarrók mindegyike lágy, finom formájú. A kabát elején az Air Force Angel és az Alpha Ász kártyalapja egyértelműen egyedi. A sage green változat az eredeti katonai dzsekikre emlékeztet, míg a major red különleges piros alapjához fekete prémgallér tartozik.

Injector III Custom Női

INJECTOR III LEATHER

Prémium modell, melynek gallérja valódi báránybundából készült. Koptatott “vintage” kinézet, vízlepergető szövet helyett valódi bőrből varrták. Ez a kabát az új 2015 ősz/tél kollekció darabja, egy igazi minőségi munka az Alphától.

Injector III Leather

Bármelyik Injector modellt választod, jól döntesz. Meleg, vízlepergető anyagok, kellemes prémgallér, melyet felhajtva fülünket is védhetjük a hideg, szeles időben. Keresd az összes modellt itt — >> INJECTOR III