Közeledik az ősz, gondoskodj könnyű kabátról

Hamarosan érkezik a hűvösebb időjárás országunkba, így érdemes már most átnézned a tavalyi ruhatárad és betárazni egy-két új ruhadarabot. Mai cikkünkben az Alpha könnyű kabát modelljei közül válogattunk össze néhányat, hogy jobban áttekinthesd az újdonságokat és egyszerűbb legyen a döntés meghozatala számodra.

MA-1 Block

Bombázó dzseki fazonú, két eltérő színből varrt kabát az MA-1 Block. A részekre osztott alsó és felső szektor színe kontrasztos, emellett további különlegessége a dzsekinek, a hátulján futó hatalmas szintén eltérő színű Alpha felirat. A kabát elején nagyméretű logó hirdeti az Alpha Industries megalapításának 60. évfordulóját.

A kabát nyak-, csukló- és derékrészén csíkos, rugalmas passzék találhatóak. Bal oldali ujjára ceruzazseb és RBF szalag került. A kiváló minőségű kabát külső borítása 100%-ban nylon anyagból készült, csak vegyileg tisztítható.

MA-1 Moon Landing Rev

Az MA-1 modell az Amerikai Légierő klasszikus pilóta dzsekije már több mint 50 éve. Az 1959-ben bemutatott darab volt az első sugárhajtású korszak pilóta dzsekije, melyet 1977-ig alkalmaztak. Az MA-1 Moon Landing Rev az alap modell továbbfejlesztett változata, melynek formája nem különbözik a megszokott alap MA-1 dzsekiktől, 100% vízlepergető, strapabíró anyagból készült, ami a hideg szélnek is ellenáll. A különbség a felvarrókban rejlik, valamint a megszokottól eltérő szürke színű szalagtól, melyet a bal oldali ujj ceruzazsebén találunk az elmaradhatatlan piros RBF szalag mellett. Az Alpha ezen a dzsekin emléket állít az Apollo küldetéseknek. További különlegesség, hogy a kabát kifordítva is viselhető, belseje ugyanis a Holdra szállás első lábnyomainak mintázatával készült. A dzseki alján lévő rugalmas passzéra hangsúlyos, nagy Alpha Industries felirat is került.

NASA Jacket Flight Nylon

A NASA Jacket Flight Nylon dzseki hasonló szabású (regular fit), mint az MA-1 bombázó dzsekik, különlegessége a mellkasán végigfutó NASA felirat, mely fényvisszaverő anyagból készült. Szintén a kabát bal elején NASA felvarró kapott helyet, és a bal ujján a ceruzazseb, valamint az ikonikus RBF szalag sem maradhat el. A 100% nylon kabát vízlepergető, jól megvéd a szeles időjárás viszontagságaitól is.

SPACE CAMP Anorak

Regular Fit, illeszkedő szabású a SPACE CAMP Anorak, mely négyféle színvariációban kapható, izgalmas alpha orange, nautical blue, silver és fehér alapszínekből választhatsz.

Rengeteg apró részlet van a kabáton, amit ki tudnánk emelni, a többféle NASA felvarrótól kezdve, az eltérő színű csíkozásig, de igazán a zsebmegoldásokra hívnánk fel a figyelmet. A két oldalt vágott első zseb, a bal felkaron található ceruzazseb mellett, egy különleges megoldású “rejtett” tároló is található a kabáton. A mellkas közepén végigfutó csík alatt került beépítésre a szinte láthatatlan zseb. Izgalmas megoldás, az amúgy is különleges dzsekihez.

AI Tape Anorak

Regular Fit szabású modell, kellemesen illeszkedik a testünk vonalához. A 100% 2Tone nylon anyagból készült, vízálló dzseki, fekete alapon fehér kontrasztos díszítést kapott. Mindkét ujj részen a válltól egészen a csuklóig futó hangsúlyos Alpha Industries feliratú széles szalag, valamint a dzseki mellkasán keresztben elhelyezett fehér csíkon az apró Alpha logó nagyon hangsúlyos. Az AI TAPE Anorak-on elől egy rövid cipzár található, mely a kapucnis dzseki könnyű le- és felvételét eredményezi. Ahhoz, hogy kényelmesen, komfortosan érezd magad a dzsekiben, oldalába hosszú cipzárt építettek be a tervezők, ezáltal ha meleged van, így egyszerű a szellőzés. A dzseki bal ujján ceruzazseb és az RBF szalag került.

További könnyű kabát modelleket találsz webáruházunkban, kattints ide –>> KÖNNYŰ KABÁTOK