2020 – póló újdonságok

Folyamatosan érkeznek üzletünkbe az újabb és újabb Alpha modellek, többek között pólókból is számtalan új mintával készült darabot kaptunk. Szeretnénk bemutatni nektek az újdonságokat cikkünkben.

A vörös szín nagyon kedvelt az Alpha rajongók körében, ezért nem véletlen, hogy egyre több ilyen árnyalatú modellt találunk a kínálatban. A vörös többféle színárnyalatát használják a tervezők. A speed red az egyik legintenzívebb szín, melyet a Crash Crew T alapjának is használtak. A póló dizájnja egy biztonsági figyelmeztetésre utal. A “Danger – Keep Away” jelentése magyarul “Veszélyes, tartsd magad távol”. Reméljük, hogy a felirat nem rettent el senkit majd attól, hogy szóba álljon veled, ha viseled. 🙂

Egyszerű szabásvonal jellemzi a Blount Ave T pólókat, melyek különlegessége a kis méretű Alpha felirat, a cég címe és logója a szív környékén, mindez a póló alapszínétől jól eltérő harsány színekben. A neonzöld, erőteljes sárga színű feliratok jól mutatnak a sötét alapárnyalatokon. Azoknak ajánljuk viselését, akik szeretik az egyszerűséget, kényelmet, de mégis tudatni akarják mindenkivel, hogy minőségi ruhadarabot hordanak.

Blount Ave T

A Lunar Plaque T pólójának különlegessége, hogy a mellkasi részen található annak a rozsdamentes acéltáblának a másolata, melyet az 1969-es Holdra lépéskor az űrhajósok a felszínen hagytak.

Lunar Plaque T

A biztonsági figyelmeztetések megjelenítésének újabb példája a Radioctive T. Életveszélyre utaló jelzésekkel és figyelemfelkeltő sárga, piros mintázatával ez a póló igazán veszélyes! Csak és kizárólag Alpha rajongóknak! 🙂

Radioactive T

Tried. Tested. Proven. Mi más is lehetne a TTP T póló elején, mint ez a felirat angolul. A cég számára nem kérdés, hogy a minőség az első és erről a vásárlók már nagyon sokszor meggyőződhettek. 1969 óta számtalan ruhadarab hagyta el a varrodát, így az ott készült modellek viselői kipróbálták, tesztelték és visszaigazolták azok kifogástalan minőségét.

A póló kétféle színben kapható, a fekete alapon erős sárga színű mintával, a fehér alapon pedig vörös színnel felfestve a szöveg és a hatalmas Alpha logó.

Még további újdonságokat találsz webáruházunkban. Itt megtalálod a teljes férfi póló kínálatunkat: PÓLÓK