MA-1 újdonságok

A könnyű, vízálló nylon anyagból készült ikonikus bombázó dzsekik az Alpha kínálatában számtalanszor megújultak már. Többször csak apró változtatásokat hajtottak végre a modell átalakításánál, mint például a hossz növekedése, vagy a karcsúsított fazonok, máskor pedig szembetűnő színek, mintázatok és felvarrók kerültek a megszokott formára. Az idei őszi-téli kollekcióban is találunk néhány új, de mégis a klasszikus formákat megőrző hagyományos MA-1 dzsekit. Lássuk mellyek ezek:

MA-1 Air Force

Ez a dzseki háromféle színvariációban került forgalomba, egyáltalán nem szokatlan színárnyalatokban, hiszen silver, grey black és vintage green modellek már korábban is voltak kaphatóak az Alpha-nál. Az eltérés az újabb felvarrók adják, melyből öt különböző található a dzsekin. Az egyik ezek közül a 13. vadászrepülő század emblémája, mely egy fekete párducfejet ábrázol. A század egészen 1942-től napjainkig aktívan működik és F16-os vadászgépekkel harcol és védelmez az USA hadseregében.

Slim Fit fazonú dzseki belső bélése a megszokott narancssárga nylon anyagból készült, és természetesen a bal felkaron ott található a ceruzazseb az elmaradhatatlan RBF szalaggal.

MA-1 60 Anniversary

Az Alpha Industries 60 éves évfordulójára készült kollekció egyik darabja az MA-1 60 Anniversary modell. A kabát illeszkedik a legújabb Alpha sorozat darabjaihoz, mert attól függetlenül, hogy az évfordulónak állít emléket a kabát hátán lévő emblémával, illetve a kabát elején található kisebb felvarróval, az ujjak alján végigfutó Alpha Industries szalag is megtalálható rajta, mely jellemzően a TAPE modellek sajátja.

Slim Fit szabása jól illeszkedik a testhez. A kabát különlegessége még, hogy belseje nem narancssárga béléssel készült, hanem a kabát külső színével kontrasztos színnel. Például a fekete, világos szürke belsőt kapott, a dark olive camo pedig világos barna színűt. Szintén izgalmas változtatás, hogy az RBF szalag ugyanezeket a színkombinációkat tartalmazza, nem piros-fehér árnyalatú.

MA-1 STP

Szintén egy Slim Fit modellt kapunk, ha az MA-1 STP dzsekijét választjuk. A vintage green és a navy blue színek a megszokottak, azonban a kabát hátulján található hatalmas felirat és az ujján található széles sávban futó szöveg teszi különbözővé a többi MA-1 dzsekitől. A modell elején még megtalálható négy ország kisméretű zászlajának felvarrója is.

Bármelyik MA-1 modellt választod, nem fogsz csalódni. Strapabíró, hosszú ideig használható kabátod lesz, mely kényelmes viselet a mindennapokban.

A teljes kínálatot itt találod: MA-1 DZSEKIK