N-3B modell újdonságai

Az N-3B Alpha Industries az egyik legkorábbi modellje, melyet az amerikai hadsereg számára készített a cég. Az 1959-es alapítás után alig két hónappal már elkezdődött a gyártás. Az N-3B kabátot úgy alakították ki, hogy megvédje a földi személyzet tagjait a szélsőséges hideg időjárás viszontagságaitól.

Az évek során többször megújult nemcsak a szín, hanem a forma is. Az idei szezonban az új kollekciókhoz igazodó felvarrókkal, kiegészítőkkel bővült a kabátok külső megjelenése. Alapvetően valamennyi változatnál elmondhatjuk, hogy a DuPont vízlepergető anyagnak és a kiváló bélésnek köszönhetően extrém hideg időjárásban is kiválóan véd. Magasan záródó cipzár, prémmel bélelt kapucni található a kabátokon, ami kellemesen melegen tartja a nyakat és az arcot. Belsejében zsinór helyezkedik el, amivel deréknál összehúzható. Nézzük milyen érdekes megoldások találhatóak az idei szezon modelljein.

N-3B AI TAPE

Ebben a szezonban az Alpha dizájnerei kiemelt hangsúlyt fektettek a nagyméretű feliratok elhelyezésére szinte valamennyi modellen. Ennél a parkánál az Alpha Industries felirat húzódik végig egy sávban a kabát mindkét ujján, ezzel is kiemelve a márkát. A kabát tartóssága, a hideg időjárásban nyújtott védelme ugyanolyan erős, mint az alapmodellnél már megszokott volt. A prémes szél a kapucniról lecsatolható, így enélkül a kiegészítő nélkül, szinte új megjelenést kap a kabátunk. Fekete és Vintage Green színekben kapható.

N-3B AI TAPE

N-3B NASA

Az Alpha rajongók számára nem jelent újdonságot, hogy a NASA-val és az űrkutatással kapcsolatosan a cég több különböző kollekciót is elkészített korábban. Most az N-3B parka is megújult, fényes taft anyagból varrták, ezáltal szinte már az űrhajóban érezheti magát viselője. Ezen a parkán nincs a kapucnin szőrme, viszont a szabásvonal, a zsebek elhelyezkedése, a belső összehúzó zsinór mindegyike megtalálható az alapmodellhez hasonlóan itt is. A NASA felirat kontrasztos, nem túl hívalkodó sem méretében, sem pedig színében, mégis igazán hatásosan mutat a kabáton. Fekete és Silver színben kapható.

N-3B NASA

N-3B PUFFER FD

A jelenlegi trendekhez igazodva hozta létre az Alpha a Puffer FD modellt, mely a pufidzsekik steppeléséhez hasonlóan, több varrással osztja meg a kabát bélését. Az egész parkán végigfutó pufi hatással érik el, hogy még téliesebb, még melegebb érzést nyújtson viselőjének ez a modell. Az alapvető N-3B szerkezet itt is megmaradt, így a hosszított fazon, mely a combközépig ér, és így védi derekunkat a hideg időjárásban. Fekete és Speed red színekben kapható.

N-3B PUFFER FD

N-3B Reflective Stripes

Izgalmas ez a modell, hiszen amellett, hogy fényvisszaverő csíkok kerültek több helyen is a parkára, még az RBF szalag sem a megszokott piros színű, hanem a csíkok szürkéskék színével megegyező. A kabát belsejében hatalmas zseb is található. A leginkább szembetűnő új szín ennél a modellnél a Wheat, mely búzasárga, ami a mustársárgánál kicsit világosabb, de nem túl feltűnő szín, a mostani trendekhez illeszkedik.

N-3B Reflective Stripes

Bármelyik N-3B modellt választod is, abban biztos lehetsz, hogy az extrém időjárási körülmények között sem kell dideregned. Itt találod valamennyi N-3B variációt: N-3B modellek