Nagyvárosi rejtőzködés – CAMO

Mindannyian, akik az Alpha Industries ruhadarabjait viseljük, modern nomádként éljük életünket. A nagyvárosi élet lüktetéséhez igazodó streetwear modellek között a camo mintázatú darabokban érezhetjük magunkat igazán megállíthatatlannak és egyben láthatatlannak is. Az Alpha gondoskodik erről, hiszen többféle színezetű camo mintát használ fel a különböző modellek esetében. A nyári időszakhoz kapcsolódó kedvenc darabjainkat szeretnénk bemutatni nektek.

Rövidnadrágok

Elsőként a kényelmes, szabadidős rövidnadrágot ajánljuk figyelmetekbe, mely a klasszikus zöld-sárga-barna színösszeállítású camo árnyalatban készült. Az X-FIT CARGO SHORT kellemes pamut anyagú, több zseb is található rajta, viselhető sportolás idején vagy otthoni punnyadáskor is.

A CAMO POCKET SHORT érdekessége, hogy nem a teljes nadrágot fedi a camo mintázat, csak bizonyos részeit, például a zsebeket. Sand és dark olive színben is megvásárolható.

Nagy kedvencünk a CREW SHORT CAMO, mely négy féle színárnyalatban kapható. Érdemes mindegyikből beszerezni egy darabot, hiszen nem tudhatjuk milyen terepen kell helytállnunk. A navy camo például egy vízparti látogatás alkalmával vagy a BKV járművein is rejtőzködést biztosít. 🙂

Maszkok

A koronavírus miatti veszélyhelyzet ugyan elmúlt, azonban annak veszélye, hogy megfertőződünk még korántsem. Éppen ezért készen állunk a megelőzésre, így ajánljuk a CREW TACTICAL MASK viselését.

Fürdőruhák

A nyár fürdőruha nélkül elképzelhetetlen. Egy gyors csobbanás a balcsiba, vagy a kertben lévő úszómedencébe, mindenképpen megérdemel egy új úszónadrágot vagy fürdőruhát, főleg, ha az CAMO mintás.

A férfi úszónadrágok között többféle camo mintázatút is találtok. A BACIS SWIM SHORT két modellje teljesen terepszínű, míg a CAMO SWIM SHORT-ok csak betéteket tartalmaznak ebből a mintából.

A nők számára készült fürdődressz dizájnja teljes mértékig a camo mintára épül, megbolondítva egy kis piros RBF szalaggal.

Valamennyi CAMO modellt itt találod –>> CAMO