NASA Blue – a kékség új dimenziója

A színpaletta árnyalatai közül a kék az egyik, mely alapszínnek tekinthető. A természetben is megtalálható, virágok szirmai, a kék ég színárnyalatai boldogsággal töltik el az embereket. Ez a színárnyalat minden esetben pozitív üzenettel bír, nyugalmat, biztonságot sugároz felénk. Nem véletlenül választják multi cégek logójuk vagy arculatuk egyik alapszínének a kéket. A NASA több kék árnyalatot is használ marketing eszközein, melyek semleges hátteret biztosítanak a vörös és fehér feliratoknak. Az Alpha Industries NASA-val közös projektjei kapcsán elkészült a NASA kék kollekció, mely az amerikai űrügynökség által használt népszerű színárnyalatból merített inspirációt és használja azt alapszínként az egyes modelleken. Lássuk mely pulóverek és pólók pompáznak NASA Blue színben.

A Basic kollekció négy modellje is NASA Blue színt kapott alapként. A már megszokott formák és feliratok változatlanok maradtak, kizárólag az alapszín változott meg.

Basic Hoody, Sweater, T small logo és T pólóin jól mutat ez a különleges árnyalat.

A NASA Reflective T és Sweater modelljeire a NASA “kukac” logója került nagy méretben, mely mára kissé retró hangulatúvá vált, 1975-ben készült és a korábbi “húsgolyót” váltotta fel. Napjainkban azonban az űrügynökség visszatért a régi, jól bevált logóhoz, mely a kék-fehér-piros színekre épült, ezért is látható a pólón és a pulcsin is ez a felvarró.

A Spirit of Viking kollekció sem maradt ki a sorból, így a kapucnis pulcsi és az egyik póló szintén a NASA Blue színárnyalatú alapot kapott.