Ne félj színeket használni!

A férfiak többsége beleragadt a megszokott sémákba, így általában a sablonos színeket választja mindennapi ruhadarabjanak kiválasztásakor. A “férfias” színek közé sorolhatjuk a barnát, feketét, kéket, zöld bizonyos árnyalatait, és még talán a bordót is, de ezen túl már nem igazán találkozunk egy átlagos férfi ruhatárában más színekkel.

Szeretnél kitűnni a tömegből, de nem tudod milyen színeket használj és kombinálj! Az alábbi szabályokat betartva trendi leszel és az Alpha ruháit viselve minőségi, kényelmes ruhadarabokkal tudod szélesíteni otthoni kollekciódat.

Használd a rózsaszínt

Ne ijedj meg, nem akarunk belőled Barbie babát faragni, de egyet tudnod kell. A férfiak már a XIX.században is előszeretettel viselték a rózsaszín egyes árnyalatait. A fehér szín a tisztaságot jelképezi, míg a vörös a tűz és a harciasság eleme, így együtt a rózsaszín mindkét tulajdonságot ötvözi.

Napbarnított bőrödön jól mutat a halvány rózsaszín árnyalatú póló, míg ha fehérebb a bőröd, akkor inkább az erősebb tónusú ruhadarabokat válaszd. Az Alpha silverpink színű modelljei férfiaknak is ajánlott, pulcsik, pólók és MA-1 kabátok is készültek ezzel a színárnyalattal. Párosítsd kékkel és zölddel, bátran vehetsz fel mellé fehéret és bézs színű kiegészítőket is.

Narancssárga – Az erő veled van!

Energikus és harsány szín, igazán bátor és egyedi lehetsz, ha ezt az árnyalatot választod. Az Alpha termékei között jónéhány modellt találunk ebben a színben, legyen akár pulóver, póló, kabát, úszónadrág vagy baseball sapka. Az orange szín jól párosítható a terepmintával, több ruhadarabot is készített az Alpha ezek kombinációjával. Használj a kiegészítőkhöz föld,, sötét, szürke, fekete színeket.

Sárga – Ezzel nem tudsz elbújni

A sárga szín szintén nem a férfiak legkedveltebb árnyalata. Sok nő sem kedveli több okból, egyfelől az irigység jelképévé vált az idők során, másrészt sápaszt, így nehéz viselni. Az Alpha termékei között erős sárga és neon sárga árnyalatú modellek is megtalálhatóak. Ha ezt választod, párosítsd feketével, szürkével, így még jobban kiemeled a sárga erőteljességét.

A képeken látható valamennyi modellt megtalálod webáruházunkban. Keress rá a pink, az orange és a yellow szavakra.