Nightshade – rejtőközdés a sötétben

Az Alpha Industries mindig törekszik az innovatív ötletek kidolgozására, így nemcsak a megszokott, hagyományos modellek vásárolhatóak meg kínálatukban, hanem az új anyagokból készült ruhadarabok is. A cég nem fél olyan új színeket használni, melyek a military vonalon nem megszokottak, ilyenek például a neon árnyalatok, azonban most egy olyan színt szeretnénk bemutatni, mely az éjszakai rejtőzködésben jár élen.

A Nightshade árnyalat a sötétkék és a lila kombinációja, mely az éjszaka sötétjében szinte beleolvad a környezetbe. A nadragulya növény virágának színéhez hasonló árnyalat, mely vonz és mégis mérgező!

A Nightshade színhez kapcsolódó színpalettát láthatod a képen. Ezeket az árnyalatokat kombinálva igazán divatos megjelenésed lehet.

Az Alpha pólók, pulcsik és dzseki alapszínének választotta ezt a sötét árnyalatot. Mutatjuk, mely modellek közül választhatsz.

REFLECTIVE STRIPES

A tavaszi kollekció egyik darabja a Reflective stripes, mely a Nightshade színben póló és kerek nyakú pulcsi formájában választható.

Reflective Stripes T
Reflective Stripes Sweater

MA-1 VF 59

A klasszikus MA-1 dzseki szűkített változatát is elkészítették nightshade színben. Igazán ütős lett ez a kombináció.

MA-1 VF 59

FOAM PRINT HOODY

Ezt a pulcsit bármely évszakban kiválóan használható, akár önmagában hordva, akár kabát alatti viseletként. Hétköznapi ruhatárunk részeként munkahelyre, iskolába is felvehetjük, sportolás, természetjárás idején sosem hagyhatjuk otthon.

Egyedi színű Alpha logó és felirat látható a pulcsin.  A nyomott logó habnyomással készült, így 3D hatást kölcsönöz a szövegnek, kissé kiemelkedik a pulóver anyagából.

Foam Print Hoody

Valamennyi Nightshade árnyalatú modellt itt megtalálod webáruházunkban: NIGHTSHADE