Nyaralás alatt is Alpha

Az Alpha eddig nem helyezett túl nagy hangsúlyt a nyári modellek között az úszónadrágokra, most azonban a 2019-es nyári kollekcióban több újdonsággal is jelentkezett. Kétféle fazonban készültek el az úszónadrágok, melyeken az Alpha idei nyári kollekciójában felfedezhető anyagok és minták jelennek meg.

A BASIC SWIM SHORT egyszerű vonalvezetésű, rövidnadrág fazonú ruhadarab. Puha, kényelmes anyagból készült, mely tökéletesen illeszkedik a testhez. A nadrág belsejében az úszónadrágok esetében már megszokott lyukacsos, necc anyag található. A gumírozott derékrészt tovább tudjuk szűkíteni az eltérő színű behúzó zsinórral.

A nadrág két ferde vágású oldalzsebet és egy hátsó, tépőzárral záródó zsebfedővel ellátott zsebet kapott. Az Alpha hagyományos piros felvarróját a bal lábszáron hátul, míg a nyomott mintás Alpha logót ugyanezen oldalon elől helyezték el. A behúzó zsinór és a logó színe egyforma, kontrasztos a nadrág alapszínével.

A BASIC SWIM SHORT 5 féle színben kapható webáruházunkban, az Alpha Orange kifejezetten a klasszikus dzsekik belső bélésére emlékeztet, a Black camo és Woodcamo65 a terepminta kedvelőinek, a dark olive és a fekete azoknak készült, akik nem szeretnek túlzottan kitűnni a tömegből.

CAMO SWIM SHORT – a terepmintázat érdekes módon jelenik meg a nadrágon, hiszen a szűk szabásvonal egy betéttel lett “megbolondítva”. A lábközépen minta nélküli betét látható, míg a nadrág többi része terepmintás. A gumírozott derékrészen kívülre került a nagyméretű Alpha felirat.

Ezen az úszónadrágon is megtalálható a behúzó zsinór és a piros Alpha felvarró. Szintén két ferdén vágott oldalzseb és egy tépőzáras zsebfedővel záródó hátsó zseb került a nadrágra. Kétféle mintázatban kapható webáruházunkban, Black camo és Woodcamo65 színekben.

A leginkább az idei szezon fő irányvonalának megfelelő úszónadrág az RBF TAPE SWIM SHORT, melynek mindkét oldalán a “Remote Before Flight” piros felvarrója fut végig. Egy hátsó zseb és két oldalt vágott első zseb helyezkedik el a nadrágon. Belseje az úszónadrágoknál megszokott necces plusz alsó nadrágot kapott.

Háromféle színben kapható webáruházunkban, fehér, new navy és speed red.