Odyssey – Irány a Mars!

2001-ben indult útjára az amerikai űrügynökség kutatási programjának keretén belül az Odyssey űrszonda, melynek feladata, hogy tudományos megfigyelésekkel szerezzen több információt a Mars bolygóról. Az űrszonda egyik legnagyobb felfedezését 2002-ben tette, amikor információi alapján megállapították a kutatók, hogy nagy mennyiségű hidrogén található a vörös bolygón.

Az űrszonda a Mars körül kering és három alapvető eszközt hordoz. A Themis képalkotó rendszer segítségével olyan ásványokat keres, melyek csak víz jelenlétében képződhetnek. A GRS (Gamma Sugár Spektrométer) feladata a 20 alapvető kémiai elem jelenlétének meghatározása. Valamint Marie, mely a Mars feletti sugárzási környezetet vizsgálja. A sikeres NASA programnak állít emléket az Alpha Industries azzal, hogy létrehozta az Odyssey kollekcióját. Ennek darabjait mutatjuk most be.

Odyssey Anorak

Iron grey, Nautical blue, Speed red színekben kapható anorák mellkasán hatalmas zseb helyezkedik el, rengeteg felirat található rajta, valamint kapucnis. A széldzseki jól véd az eső és a szeles időjárás idején.

Odyssey Hoody

Hasonlóan az anorákhoz szinte ugyanazok a feliratok találhatóak meg ezen a pulcsin, mint a kabáton. A kapucnis felső meleg, puha anyagból készült, kellemes viselet. Elején nagyméretű kenguruzseb található.

Odyssey Jogger

Ez a hosszú tréning nadrág cipzáros zsebeket kapott, mindkét oldalán a NASA Odyssey programjának képei és feliratai láthatóak. Sportos viselet, kellemes anyagból.

Odyssey Short

A rövid tréningnadrág változat hasonlóan a hosszú szárú nadrághoz cipzáras zsebbel készült. Hangsúlyos NASA felirat látható a jobb lábszáron. Öt különböző szín közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt.

Odyssey T

A pamut pólók sem maradhattak ki a sorból. A fehér alapszínű pólókat Iron Grey és Nautical Blue színekkel kombinálták a tervezők. Az ujjak és a feliratok színeiben láthatóak ezek. A póló alján egy csíkban láthatóak a küldetés főbb adatai.

Valamennyi Odyssey terméket itt találod: ODYSSEY