Pólóból sosem lehet elég

“Pólóból sohasem elég!” Ezt valamennyien tudjuk, így van ezzel az Alpha tervező csapata is, hiszen számtalan modellt terveztek az évek során. Az alap fazon nem változik, azonban a színek, feliratok mindig valami újat és izgalmasat hoznak.

Biztosan neked is rejtőzik a szekrényedben egy alapkészlet az Alpha pólóiból, ezek között ott vannak a BASIC T különféle variációi. Ezt a modellt már 37 féle színvariációban tudod megvásárolni webáruházunkban.

A nagy Alpha felirat sokak számára nem elfogadható, ezért készült egy kicsinyített változatú póló is, a BASIC T SMALL LOGO, melyen a szívünk felett csak egy aprócska logó hirdeti a márkát.

Mivel a régebbi modellekról már oly sokat írtunk, lássuk milyen újdonságokkal tud szolgálni az Alpha. A NASA-val közös kooperáció kapcsán készült sorozat mellett az idei évben az RBF szalag és a geometrikus formák kerültek előtérbe. A BOX LOGO, a CAMO BLOCK és a REFLECTIVE STRIPES modelleken főként a téglalap alakzat, doboz hatást keltve jelenik meg.

BOX LOGO T
CAMO BLOCK T

A SPACE CAMP és a DEFENSE modellek a csíkokkal tűnnek ki a megszokott póló mintázatok közül, hiszen ezeknél a ruhadaraboknál eltérő színű betétek formájában találkozhatunk a geometrikus formákkal.

SPACE CAMP T
DEFENSE T

Bármelyik pólót is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű, 100% pamut anyagból készült ruhadarabot viselhetsz hosszú ideig. Keresd az Alpha termékeket webáruházunkban —->>> SNIPERSW.HU