Pufidzseki újratöltve

Bár sokak számára megosztó egy pufidzseki viselése, mégis az Alpha Industries olyan kifinomult, ízléses módon nyúlt a témához, hogy bárki örömmel választja téli viseletnek a többféle alapmodellből átalakított pufi variációkat.

Az ebben a stílusban készített dzsekik esetében mindenki a külsőből ítél, és arra gondol, hogy ekkora mennyiségű tömőanyag, biztosan hatalmas súlyt is jelent, szóval sokan ódzkodnak a pufidzseki viselésétől, mondván nehéz terhet kellene pluszként cipelniük. Ez azonban tévedés, hiszen ezek a dzsekik pillekönnyűnek mondhatóak.

Mások úgy vélik, hogy nem eléggé elegáns megjelenésűek ezek a modellek, azonban az Alpha gondoskodott arról, hogy egyedi színekkel, mintázatokkal tegye az egyszerű, unalmas pufikabátot, valami igazán egyedivé és ezzel elegánsabbá is egyben.

HOODED PUFFER APOLLO 11

A NASA kollekció részeként készült el a HOODED PUFFER APOLLO 11 dzseki, mely négyféle színben vásárolható meg. A bomber stílusú, steppelt kapucnis vastag dzseki az Apollo 11 űrprogramra emlékeztet mindannyiunkat. Ez volt az első kísérlet a Holdra szállásra, amely egyben az első sikeres Holdra szállás is lett.  Két felvarró és fényvisszaverő nyomat található a kabáton.

Hooded Puffer Apollo 11

HOODED PUFFER FD NASA

Egy újabb NASA modell variáció, mely talán csak annyiban különbözik az előbb bemutatott dzsekitől, hogy kevesebb felvarró található rajta, viszont a kabát hátulján hangsúlyos, nagyméretű NASA felirat uralja a teret. A dzseki mindkét karján vastag, az alapszíntől eltérő, kontrasztos színű sávok láthatóak. Fehér és replica blue színekben kapható.

Hooded Puffer FD NASA
Hooded Puffer FD NASA

Két klasszikus modell is átalakításra került, néhány steppeléssel és további bélés behelyezésével.

INJECTOR III PUFFER

Ez a dzseki a klasszikus B-15 dzseki továbbfejlesztett változata. Prémes gallér az eredeti modellhez hasonlóan itt is megtalálható, azonban a steppeléssel megbolondították a külső megjelenést, tollbélése kiválóan melegíti viselőjét. Ez a modell műtoll béléssel is megvásárolható INJECTOR III PUFFER FD néven.

MA-1 PUFFER

Természetesen a leginkább népszerű MA-1 dzseki átalakítása sem maradhatott el, így készült el ez a modell, mely az alap MA-1 dzsekihez hasonló paraméterekkel rendelkezik, de a steppeléssel szinte egy teljesen új megjelenésű kabátot hoztak létre a tervezők. Négy szín közül választhatunk, melyek a jól bevált fekete és sage green, de további két új merész megoldás is kikerült a tervezők kezei közül, ezek az orange és a mauve, mely csak igazán bevállalósok számára ajánlott.

MA-1 PUFFER

Bármelyik pufidzsekit is választod, biztosan nem fogsz dideregni a hideg, téli napokon. Nézd meg teljes kínálatunkat itt — PUFFER