RBF – nem kell mindig eltávolítani!

A repülőgépeken található “Remote Before Flight” feliratú piros szalag ugyan azt jelzi, hogy a felszállás előtt a mozgó alkatrészekre helyezett védőburkolatokat a földi személyzetnek el kell távolítania, ugyanakkor az Alpha Industries termékein elhelyezett RBF feliratú modellekre ez nem vonatkozik. Sőt! Viseld a márka ikonikus jelképével együtt kiválasztott ruhadarabjaidat és érezd a kényelmet, a praktikumot, és az időtállóságot. Új RBF felirattal készült az őszi kollekció néhány modellje, melyeket szeretnénk most bemutatni.

RBF Jacket

Az RBF Jacket két színben kapható, az MA-1 dzsekik alapjára épült új modell, melynek hátulján hangsúlyos, nagy betűkkel írt RBF felirat látható, melyet egy hosszú piros csík szel ketté. Mindkét modell belső bélésében ugyanez a piros szín köszön vissza, valamint a kabát elején található két függőleges cipzáros zseb egyik húzó részére is ilyen színű szalag került. Jól harmonizál mindezekkel a dzseki jobb karjára került felvarró, amin a 13. Repülőszázad jelvénye található a fekete párduc képével, egy élénk piros körben.

RBF Jacket – fekete

A dzseki nyakrésze, ujjai és dereka rugalmas anyagú passzéban végződik, valamint a ferde vágású zsebek mindkét oldalon és a bal oldali ujjrészen a ceruzazseb, a klasszikus szabással megegyezően itt is megtalálható. Kényelmes viselet, melegen tart hűvösebb időjárásban, slim fit szabása szűkített fazont jelez.

RBF Jacket – fekete

RBF Socks

Gondoskodjunk az egységes megjelenésről, ha az RBF modellek közül válogattunk, így az alsóruházatból szintén a piros szalagos változatot válasszuk. Az Alpha elkészítette az RBF feliratú zokni modelleket is, így a fehér, fekete és szürke alapszínű darabok külön-külön is megvásárolhatóak, vagy háromdarabos válogatásként egy csomagban. Akár dekoratív ajándékként adható ez a szett az Alpha rajongók számára.

RBF Socks 3 színben
RBF Socks 3-as csomag

RBF Tape Hoody

Izgalmas színösszeállítású, kényelmes modellt készítettek a tervezők az RBF Tape Hoody pulcsijának tervezésekor. Három féle színben kapható pulóverek mindegyikére piros bélésű kapucnit és a pulcsi ujjain végigfutó RBF szalagot varrtak.

RBF Tape Hoody – Woodl Camo

A harsány Prime Yellow, a rejtőzködő Woodl Camo és a tiszta fehér színű kapucnis pulóverek bármelyikét választva is igazán egyedi megjelenést nyújtanak. A Standard Fit szabás miatt jól illeszkedik alakunkra, a pamut és elasztikus anyag keveréke megkönnyíti a mozgást. A pulcsi elején kenguruzseb található, a kapucni záródását az alapszínnel harmonizáló zsinór biztosítja. A bal karon a ceruzazseb nem maradhat el, vele együtt a piros RBF szalag szintén megtalálható.

RBF Tape Hoody – Prime Yellow
RBF Tape Hoody – fehér

További RBF mintájú modelleket ide kattintva találhatsz webáruházunkban — >>> RBF MODELLEK