Újabb sikeres együttműködés – Eastpak kollekció

Az Alpha Industries többször is bebizonyította, hogy kiválóan tud együttműködni más márkákkal. Több olyan kollekciót is készítettek már, melyek ezen kooperációk eredménye és mégis nagyon jól illeszkedik az Alpha stílusához. A legújabb közös gondolkodás eredménye az Eastpak kollekció, mely limitált darabszámú táskákat, övtáskákat tartalmaz.

Röviden elmeséljük miért is választotta az Alpha partnerének az Eastpak-ot. Az Eastpak története a katonasággal kezdődött ugyanúgy, mint az Alpha Industries sztorija. A cég 1952-ben kezdett el katonai beszállítóként az USA hadseregének felszereléseket eladni. Később a főiskolások igényeihez igazodva 1970-ben hátizsákokat gyártásába fogtak, melyek kifejezetten a fiatalok igényeihez igazodtak. Az évek során egyre inkább nyitottak a fiatalok felé, így a nyolcvanas években már élénk színekkel dolgoztak vászontáskáik tervezése és kivitelezése során. A divat világa kezdte felfedezni a modern irányvonalú Eastpak termékeket, így 2015-ben Jean Paul Gaultier divattervezővel kezdődött a közös munka.

Az Eastpak az Alpha Industries segítségével visszatalált a gyökereihez, az új kollekcióban gyártott minőségi military stílusú kiegészítőkkel. A limitált szériában 3 féle modell közül választhatunk, valamennyi emlékeztet a katonák által közkedvelt bombázó dzsekik forma és anyaghasználatára.

Calum GK43D Eastpak

A táska külső borítása fekete nylon, míg belseje a bombázó dzsekik narancssárga bélés anyagából készült. Uniszex modell, férfiak és nők egyaránt használhatják, nagy méretű, így utazáshoz, sportoláshoz is megfelelő.

 • Tágas fő rekesz cipzáras elülső zsebbel és oldalsó zsebekkel
 • Magasság: 26cm, szélesség: 49cm, mélység: 26cm
 • 100% nylon duffel, piros RBF szalaggal és narancssárga béléssel
 • Könnyű súlyú, levehető és állítható hevederrel

Padded Pak’r GK620

A hátizsák két színben választható, sage green vagy fekete variácóban. Mindkettő szintén a bombázó dzsekik anyagából készült, 100% nylon. A táskák belseje narancssárga nylon anyag felhasználásával készült. Ergonómikus kialakítás és a párnázott vállpántok teszik kényelmessé viselését. Osztott belső részében külön helyet szántak a laptopnak, míg az első zseb elég mély ahhoz, hogy rengeteg apróságot eltároljunk benne.

 • Nagyméretű első zseb, osztott belső tér
 • Magasság: 40cm, szélesség: 30cm, mélység: 18cm
 • 100% nylon duffel, piros RBF szalaggal és narancssárga béléssel
 • Az ikonikus elülső zseb kialakításával
 • Ergonómikus hátsó- és vállpántokkal

Springer GK074

Az övtáskák ismét divatba jöttek, így nem volt kétséges, hogy ebből a típusból is készül egy-egy modell, méghozzá fekete és sage green színekben. Az Eastpak és az Alpha logójával dekorált elülső rész hangúlyos, de az elmaradhatatlan RBF szalag az igazán szembetűnő ezen az övtáskán. A belső rész itt is szintén narancssárga nylon anyagból készült, úgy mint a külső borítás fekete és sage green színű nylon anyaga. Az erős vászon anyagból készült övtáska mosógépben is mosható, könnyen eltávolítható róla a szennyeződés erősebb igénybevétel esetén is. Állítható hosszúságú övének köszönhetően, bármilyen testalkatra jól illeszkedik, gyorskioldós csattal készült. Dupla cipzárral záródik, így nem kell minden apróság miatt az egész táskát kicipzáraznunk, elég csak egy oldalon megnyitnunk azt. Hátsó részén egy rejtett cipzáras rekesz is található.

 • Klasszikus övtáska egy rekesszel
 • Magasság: 16,5cm, szélesség: 23cm, mélység: 8,5cm
 • 100% nylon duffel, piros RBF szalaggal és narancssárga béléssel
 • A hátsó cipzáras zseb ideális olyan tárgyak tárolására, amelyeket biztonságban szeretnél tartani
 • Állítható övvel rendelkezik, így kényelmes viselet

Itt valamennyi modellt megvásárolhatod: EASTPAK KOLLEKCIÓ