Újdonságok a kiegészítők terén – 2020 tavasz

Kevés szót ejtünk az Alpha kiegészítőiről, pedig a tevezők rengeteg praktikus, és minőségi terméket készítenek minden egyes új kollekciójukban. A 2020. tavaszi katalógusból szeretnénk most néhány újdonságot bemutatni ezek közül.

RBF Leather modellek

Miután a Remove Before Flight szalag az Alpha ikonikus jelképének számít, így a mostani kollekcióban kiemelt szerepet kapott, több helyen tűnik fel, nemcsak szalag formájában, hanem a RBF rövid felirata és színvilága is visszaköszön az egyes termékeknél.

A valódi bőrből készült RBF Leather modellek között találunk kisméretű oldaltáskát, övtáskát és pénztárcát is. Jellemző valamennyi darabra, hogy az RBF szalag megtalálható rajtuk, a pénztárcán pedig széles piros sávban a Remove Before Flight felirat fut végig. A pénztárca egyébként praktikus kialakítású, aprópénznek, papírpénznek is találunk helyet benne, de plasztik kártyáinknak is van helye.

RBF Leather Keyring

Habár valamennyi Alpha modellen megtalálható az RBF szalag, mégis régóta várt újítás a bőrből készült darab, mely strapabíró és kulcstartóként funkcionál. Kétféle színben vásárolható meg, az ikonikus vörös és klasszikus fekete színben.

Alpha Cap

Úgy gondolhatnánk, hogy egy baseball sapkánál már nem tudnak nekünk újat mutatni, pedig az alap modell használatával a tervezők készítettek valami újdonságot. Az Alpha Cap elején a megszokott céglogó és felirat található, azonban belsejében, a varrások mentén elhelyezett cégnévvel és logóval díszített szalagok sora látható, ezzel is megerősítve az anyagot.

Trucker Patch Cap

A kontrasztos varrásokkal készült, oldalt szellőzést biztosító necces anyaggal borított sapka kényelmes viselet a melegebb nyári napokon. A 3D tecnológiával készült, gumi anyagra nyomtatott logó a sapka elején jól illeszkedik a varrások színéhez. Minőségi anyagok és pontos illeszkedés jellemzi ezt a modellt.

Doormat II

Igazán elvakult Alpha rajongó vagy? Akkor ezt a lábtörlőt neked találták ki. 75×50 cm-es, gumi aljú szőnyeg, hatalmas Alpha logóval a közepén. Mi ez, ha nem egy igazi fan kedvenc lakberendezési darabja. 🙂 Ajándéknak sem utolsó. Egyre nagyon figyelj — mosógépben nem mosható! Minden nap sepregesd le róla a piszkot, így védheted meg legjobban, hogy minél tovább legyen otthonod bejáratának dísze.