Védekezz a hideg ellen az új N3B modellek egyikében

Habár hazánkban a telek egyre enyhébbek, mégis érdemes egy jó meleg télikabátba befektetni, hiszen a globális felmelegedés hatására nálunk is előbb-utóbb megérkeznek a sarkvidéki hidegek. Az Alpha Industries katonai beszállítóként már régóta készít extrém időjárási körülmények között is viselhető felsőruházati cikkeket, melyek akár -50 fokon is melegen tartják viselőjüket.

Az idei őszi-téli kollekcióban található néhány újdonságot mutatunk be mai cikkünkben.

N-3B Reflective Stripes

Kiváló választás ez a kabát azok számára, akik a hideg, sötét estéket is a szabadban töltik. Az N3B kabát kiegészült néhány fényvisszaverő csíkkal az ujjakon és a derék részen. Emellett az elmaradhatatlan RBF felirat szintén fényvisszaverő anyagból készült. Ez a modell combközépig érő hosszúságú, hatalmas zsebek találhatóak elől, illetve műszőrme kapucni teszi teljessé a hideg elleni védelmet. Webáruházunkban három féle színben kapható: fekete, fekete-olive és wheat sárga.

N-3B Reflective Stripes

N-3B AI Tape

Az N-3B alapmodell igazi Alpha rajongóknak való változata ez a kabát. Az idei kollekció egyik újdonsága a karon végigfutó nagyméretű Alpha Industries felirat és logó az N-3B AI Tape kabáton eléggé szembetűnő.

A jól megszokott minőség, biztos melegentartás, a szőrmés kapucni, nagy zsebek, apró részletek megegyeznek az alap modellel, különbség a díszítésben rejlik, mely nem is rejtőzik el, inkább harsányan hirdeti a márka nagyságát. Fekete és vintage green színekben vásárolható meg ez a modell.

N-3B AI TAPE

N-3B NASA

Már régóta nem titok, hogy az Alpha Industries szoros kapcsolatban áll a NASA-val, így több az űrkutatással kapcsolatos modell is kikerült már a cég tervezőinek kezei közül. Az egyik ilyen ruhadarab az N-3B alap kabát átalakításával készült, habár a kabát eleje csak cipzárral záródik, a gombokat elhagyták a tervezők. Az N-3B NASA modell elején hangsúlyos NASA felirat található, emellett a kabát jobb ujján található felvarró utal a kapcsolatra. Nem hagyhatjuk szó nélkül az ötletes megoldást, mely az anyagválasztás. Az űrhajósok ruházatára emlékeztető fényes anyag nagyon egyedivé és feltűnővé teszi a kabátot.

N-3B NASA