SNIPER STREETWEAR - Magyarország legismertebb és legkedveltebb Alpha Industries Webáruháza

Alpha Industries 59-19 Hoody - white

59-19 Hoody
 .
Az Alpha Industries alapításának 60. évfordulója alkalmából nemcsak a 60. Anniversary kollekció darabjai készültek el, hanem a 59-19 számú kapucnis pulcsi is. Ennek a modellnek az egyedisége a feliratozásban rejlik, hiszen a cég fennállásának dátumát örökíti meg sárga hímzésű díszítéssel. Az 1959-ben alapított Alpha Industries 2019-ben is ugyanolyan lendületesen halad előre, mint a kezdetekkor. Nem engedni elfeledni azt, hogy honnan indultak. Egy Knoxville-i üzem az USA, Tenessee államából, ahol kis katonai beszállítóként MA-1 dzsekik gyártásával kezdődött minden. Ma pedig már a világ számos országában jelen lévő cégről beszélhetünk, mely minden évszakban valami újjal rukkol elő, bár a hagyományaihoz mindig hű marad.
Az 59-19 Hoody kapucnis pulcsija az eddig megtett utat jelképezi. Az Alpha mindig is törekedett a hagyományos katonai stílus megőrzésére, azonban az új technológiákban is úttörőként tör előre, ezért lehetséges, hogy ennél a pulóvernél alkalmazott “Molten Brush” technológiának köszönhetően a legkisebb pamutszálak is olyan helyzetbe kerülnek, hogy melegséget, puhaságot biztosítanak, így még kényelmesebbé teszik a pulóver viselését.
Három féle színben vásárolhatjuk meg ezt a modellt, fehér, fekete és new navy árnyalatok közül választhatunk. Valamennyi ruhadarabon a hímzés megegyező színű, és a szöveg is egyforma.
Az Alpha kapucnis pulcsijainál megszokott megerősített varrás, a bal karon található ceruzazseb, a piros RBF szalaggal itt is megtalálható, azonban a kenguru zsebről ennél a modellnél lemondtak a tervezők. A kapucni dupla anyagból készült, kiváló a tartása és melegen tartja viselője fejét szeles időben is.
 .
  • megerősített varrás
  • Molten Brush technológia
  • 60. évfordulós embléma
 .
INGYEN SZÁLLÍTJUK 10.000 Ft felett
Szállítási idő: 1-5 munkanap
Márka: Alpha Indsutries
Raktáron
100% Kockázatmentes Vásárlás
Információ a termékről: +36-30/962-7258
info[kukac]snipersw.hu
  • 31 990 Ft
Árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

AJÁNLÓ RUHÁKBÓL