SNIPER STREETWEAR - Magyarország legismertebb és legkedveltebb Alpha Industries Webáruháza

Alpha Industries Jet Short - replica blue

Nem kell lemondanunk kedvenc márkák viseléséről a melegebb időben sem, ezért készült el ez a rövidnadrág. A JET SHORT térdig érő nadrág, mely a sokak által kedvelt JET PANT nadrág rövidített változata. . Az alsó lábszáron elhelyezett zsinórok segítségével összehúzható a nadrág alja.
100% pamut anyag felhasználásával készült rövidnadrág, a hosszú változathoz hasonlóan hat hatalmas zsebbel rendelkezik.

Kettő a derékrészen helyezkedik el hagyományos kialakítással, a két hátsó zseb mély, tárolásra alkalmas, míg a lábszár részen két oldalzseb került elhelyezésre. Ezek mind kiválóan alkalmasak személyes dolgaink, illetve kisebb hobbieszközök (horgász, vadász felszerelés) tárolására.
A nadrágba bevarrott öv került, mely színben harmonizál azzal. A JET SHORT hátsó zsebén található címkén látható a cég logója, illetve a bal oldalzsebre hímzéssel került fel szintén a céglogó.

Az Alpha Industries nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagok és a gyártás folyamatának ellenőrzésére, így biztosak lehetünk abban, hogy a megerősített varrású, pamut nadrágunk idővel nem fog kinyúlni, kifakulni, és könnyen elszakadni sem.

• .  .  . 100% pamut
• .  .  . kiváló minőség
• .  .  . lábrésznél összehúzható
• .  .  . 6 db jól pakolható zseb
• .  .  . csont fehér, cheked kockás, darkpetrol, fehér, fekete, fekete terep, olive, olive terep, orangecamo, replica kék, szürkés fekete,
• .  .  . 29-42 méretig

 .

INGYEN SZÁLLÍTJUK 10.000 Ft felett
Alpha Industries
Raktáron
Szállítás 1-4 munkanap (Átlagban: 2 nap)
Bolti átvétel: 1-2 munkanap
100% Kockázatmentes Vásárlás
Információ a termékről: +36-30/962-7258
info[kukac]snipersw.hu
  • 31 990 Ft
Árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

AJÁNLÓ RUHÁKBÓL