Kockázatmentes vásárlás

Vásároljon minden kockázat nélkül webáruházunkban. Amennyiben - bármely okból - nincs megelégedve a termékkel, vagy egyszerűen csak meggondolta magát, jelezze ügyfélszolgálatunknak a vásárlást követő 14 napon belül, és kérdés nélkül visszaadjuk a termék teljes vételárát.

Mit kell tennie, ha érvényesíteni szeretné a 100 % pénzvisszafizetési garanciát?

Az átvételt követő 14 napon belül hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy jelezze igényét e-mailben. Kollegánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatást nyújt a pénzvisszafizetés menetéről. Amennyiben élni akar a pénzvisszafizetési garanciával, eredeti csomagolásban és címkével küldje vissza a terméket(eket) saját költségén a címünkre. Cégünk a termék ellenértékét 20 munkanapon belül a megadott bankszámlaszámra átutalja.

Feltételek:

- eredeti számla vagy blokk bemutatása, visszaküldése

- a vásárlástól számítva legfeljebb 14 nap telt el (futárszolgálattal küldött termék esetén a kézhezvétel napja számít)

- az áru ne legyen használt, állapota legyen kifogástalan, újraértékesítésre alkalmas (épség, minden tartozék megléte, tisztaság)

- az eredeti csomagolás legyen használható, az áru újraértékesítésére alkalmas állapotban.

A 14 napos pénzvisszafizetési garancia igénybevehetőségének további szabályai:

- A 14 napon belüli pénzvisszafizetés kérését, a meggondolt vásárlás okát a vásárlónak indokolnia nem szükséges

- A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik a szállítási díjra, és a szolgáltatásokra (pl. postaköltség, kiszállási díj, stb.)

- A pénzvisszafizetési garancia szolgáltatásunk csak webáruházi vásárlás esetén érvényes.

Egyéb esetben a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített rendelkezések az irányadóak. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Részletes tájékoztatók:

http://snipersw.hu/adatvedelem

http://snipersw.hu/aszf