SNIPER STREETWEAR - Magyarország legismertebb és legkedveltebb Alpha Industries Webáruháza

Alpha Industries Lancer - royal blue

  • Lancer - royal blue

Friss, fiatalos színben készült a LANCER rövidnadrág, mely 100% pamut anyagának köszönhetően kényelmes viselet. A térdnél végződő nadrág a derékrészen található barna övvel kívánt méretre igazítható.

A nadrág erős, strapabíró anyagát a készítők több helyen megerősítették a hátsó és első részen, így terepen használva sem fog egykönnyen kiszakadni, viszont fazonjának és színének köszönhetően akár munkába is felvehető a forróbb napokon.

Több zsebet találunk a nadrágon, melyeket minden oldalon szegecsekkel erősítettek meg, ezért azok strapabíróak. A láb részen mindkét oldalon van két kisebb tároló rekesz, míg a derékrész alatt a megszokott formájú zsebeket találjuk. A jobb oldalon lévőn diszkréten, a nadrág anyagával megegyező fonallal hímzett Alpha logó került felvarrásra. Két hátsó zsebet is kapott a rövidnadrág.

Az Alpha Industries nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagok és a gyártás folyamatának ellenőrzésére, így biztosak lehetünk abban, hogy a megerősített varrású, pamut nadrágunk idővel nem fog kinyúlni, kifakulni, és könnyen elszakadni.

• .  .  . 100% pamut
• .  .  . kiváló minőség
• .  .  . royal kék, denimcamo, olive, piros, vintagedenim színekben
• .  .  . 30-42 méretben

 .

INGYEN SZÁLLÍTJUK 10.000 Ft felett
Szállítási idő: 1-5 munkanap
Márka: Alpha Industries
Raktáron
100% Kockázatmentes Vásárlás
Információ a termékről: +36-30/962-7258
info[kukac]snipersw.hu
  • 21 900 Ft
Árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

AJÁNLÓ RUHÁKBÓL