SNIPER STREETWEAR - Magyarország legismertebb és legkedveltebb Alpha Industries Webáruháza

Alpha Industries Polar Jacket - black

  • Polar Jacket - black

Az Alpha Industries tervezői a parka jellegű kabátokat az amerikai hadsereg földi kiszolgáló személyzete számára tervezték. Legfontosabb szempont volt a hideg elleni védelem, ezért hosszították meg a dzsekiket, és alakították ki a hosszított fazonú kabátokat.
A Polar Jacket magasan záródó nyakmegoldása, a legombolható szőrmeszegély miatt a hidegtől maximálisan megvédi viselőjét.
Belül két hatalmas belső zseb, kívül pedig L-alakban záródó térképzseb is található. Minden zseb igényes és megerősített kialakítású. Rengeteg lehetőségünk van személyes tárgyaink elhelyezésére. A kabát bal kar részén kialakított ceruza tartó és a cipzáras zseb mellett található a piros szalagon lévő „Remove Before Flight” felirat, melyet a hadsereg használ biztonsági figyelmeztetésként egyes eszközökön. Szövege szerint „Repülés előtt eltávolítandó”, de persze ezen a dzsekin csak a dizájn része.
A derékrész a kabát belsejében összehúzható, ezzel is a meleg bent tartását segíthetjük elő, ugyanúgy, mint az ujjakon lévő rugalmas mandzsetták.
A jobb váll közelében került felvarrásra a „Polar Warriors Arctic Expedition”
embléma, mely utal az antarktiszi expedíción végzett tesztre. A dzseki anyagát extrém éghajlati körülmények között tesztelték, -30 C fok alatt is jól tartja a meleget.

• .  .  . magasan záródó nyakmegoldás
• .  .  . prémes kapucni
• .  .  . 2 tónusú oxford nylon
• .  .  . vegyileg tisztítható
• .  .  . L-XXXL méretben

INGYEN SZÁLLÍTJUK 10.000 Ft felett
Alpha Industries
Raktáron
Szállítás 5-10 munkanap
100% Kockázatmentes Vásárlás
Információ a termékről: +36-30/962-7258
info[kukac]snipersw.hu
  • 114 990 Ft
Árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

AJÁNLÓ RUHÁKBÓL