SNIPER STREETWEAR - Magyarország legismertebb és legkedveltebb Alpha Industries Webáruháza

Alpha Industries Polar Jacket SV - black

  • Polar Jacket SV - black

ALPHA INDUSTRIES - POLAR JACKET SV

Az Alpha Industries 2015 őszi/téli kollekciójának részeként tervezték meg a Polar Jacket SV kabátot, azon vásárlók számára, akik a szeles idő elleni kényelmes, meleg dzsekit keresnek.

Zordabb téli napokon jó szolgálatot tesz a prémes belsejű, lecsatolható szőrmegalléros kapucni, melyben könnyedén elbújhatunk a hideg szél elől. Magasan záródó nyakmegoldásának köszönhetően a kapucni felvétele nélkül is védi a fület és a nyakat a meleg gallér.

A dzseki elején található L-alakú, felfelé záródó cipzáras zsebbe helyezhetjük térképeinket, melyek segítségével sosem tévedünk el ismeretlen tájakon sem. A kabát bal kar részén kialakított ceruza tartó és szintén cipzáras zseb apró személyes tárgyaink elhelyezésére szolgál. Itt található az elengedhetetlen Alpha logó illetve a piros szalagon lévő „Removebeforeflight” felirat, melyet a hadsereg használ biztonsági figyelmeztetésként egyes eszközökön. Szövege szerint „Repülés előtt eltávolítandó”, de persze ezen a dzsekin csak a dizájn része. . A jobb váll közelében került felvarrásra a „PolarWarriorsArcticExpedition” embléma, mely utal az antarktiszi expedíción végzett tesztre. A dzseki anyagát extrém éghajlati körülmények között tesztelték, -30 C fok alatt is jól tartja a meleget.

A pilóta dzsekik mintájára a kabát első részén két ferde vágású zseb található. A cipzár takarását és a biztonságos záródást plusz gombokkal és a passzé részen két fényes patenttel záródó, fedő anyag biztosítja.
 .
• .  .  . prémes kapucni
• .  .  . magasan záródó nyakmegoldás
• .  .  . offwhite, darkgreen, replicablue színben
• .  .  . S-XXXL méretben

 .

INGYEN SZÁLLÍTJUK 10.000 Ft felett
Szállítási idő: 1-5 munkanap
Márka: Alpha Industries
Raktáron
100% Kockázatmentes Vásárlás
Információ a termékről: +36-30/962-7258
info[kukac]snipersw.hu
  • 103 990 Ft
Árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

AJÁNLÓ RUHÁKBÓL