Termék Előfoglalás

  FOGLALJ LE BÁRMIT    Kötöttségek Nélkül 

Áruházunkban lehetőség van terméket előfoglalni, a foglalás nem jár semmilyen kötelezettséggel, akár 14 nappal a szállítás előtt elküldheted a foglalást.

 Miért előnyös ?

Mert az ünnepek közeledtével, a nagy vásárlási lázban az is előfordulhat, hogy a helyi készleten és az EU raktárban is elfogy a kiszemelet termék, az előfoglalással lehetőség van prioritásba kerülni, így értesítés kapunk róla ha termék kifogyóban van, vagy esetleg teljesen elfogyna, még lehetőség van leadni a végleges rendelést, akár ritka szín vagy méret esetében is, de van olyan termék amiből csak limitált darabszám van.

 Mit kell tenni foglaláshoz ? 

Csak le kell adni egy rendelést a szokásos módon, és a Pénztárban a Megjegyzés mezőbe beleírn, hogy FOGLALÁS és a kíván szállítás időpontját is, ha már van róla elképzelésünk, ha nincs, akkor nem kell szállítási időpontot megadni, az ügyfélszolgálat keresni fogja 7-10 napon belül.

 Mit kell tenni a rendelés megerősítésére ? 

 A kívánt szállítás időpontja előtt 7 nappal egy e-mailt írni az ügyfélszolgálatnak  az info@snipersw.hu címre, és beleírni a rendelésszámot és azt, hogy kéri a foglalás rendeléssé alakulását vagy  telefonon  0630/656-0922 is kérheti a foglalás rendeléssé minősítését, itt is szükséges a rendelésszám megadása, amit a webáruház fiókban és az e-milben is megtalál.

 A foglalásban megadott fizetési adatok, szállítási cím, vagy az átvételi mód is változtatható a véglegesítésnél. 

 Nem jár kötelezettséggel ? 

A foglalás nem jár kötelezettséggel, foglalás állpotban lévő rendelést nem küldjük ki, amíg az nem kerül megerősítésre, 14 nap leteltével törlődik a foglalás, amennyiben nem veszi fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az ügyfélszolgálat 10-12 nap elteltével megkísérli felvenni a kapcsolatat e-mail vagy telefon elérhetőségeken. A foglalás meghosszabítható, külön kérésre.